Liten oppdatering på tights prosjektet !

God søndag fra gamlebyen 🌞

Rett etter jul reise jeg til Istanbul for å møte en potensiell produsent til tights prosjektet mitt. Det var en lærerik og spennende tur. Jeg dro tidlig onsdag morgen og landet i Istanbul rundt 18.00. Da var det ca en times kjøring fra flyplassen til selve fabrikken. Byen var gigantisk og så helt annerledes ut enn jeg hadde trodd. Skyskrapere, hav, gigantiske veier, og hele byen lå liksom i oppoverbakke og nedoverbakke.

Når vi kom til fabrikken ble jeg tatt i mot av tre hyggelige tyrkiske menn, og to damer. Selve møtet gikk veldig bra. Vi hadde en god tone, og de forsto hva det er jeg ønsker og hva som må gjøres. Det eneste «problemet» som oppsto var at de ikke hadde den maskinen som trengs for å sy tightsen slik at den blir sømløs/seamless. Jeg er veldig opptatt av at tightsen ikke skal ha søm i hverken skrittet, eller bak da det ofte gir skikkelig cameltoe look. Det skal vi ikke ha noe av dere! Heldigvis forsto de hvor viktig det er for meg å realisere denne drømmen så de lovet å finne en annen produsent, og det har de gjort. I begynnelsen av mars skal den første prototypen være klar. Det gleder jeg meg til ☺️

Faktisk så har jeg sørget for å få en prototype fra to ulike produsenter. Pristilbudet de to har kommet med er veldig forskjellig, og nettopp derfor ønsker jeg en prototype fra begge. Jeg håper jo selvsagt at det er produsenten i Tyrkia med det beste tilbudet som også leverer den beste prototypen, men det gjenstår å se.

Mens jeg venter på prototypen er det litt som skal gjøres med selve nettsiden og jeg må finne en fotograf som kan ta bilder til siden. Jeg vet sånn ca hvordan jeg ønsker at de skal være.

As we speak sitter jeg på min favoritt cafe i gamlebyen. Her tenker jeg å jobbe en times tid til, før jeg skal hjem å bare slappe av. Søndag i mitt ♥️

Ha det fint så lenge!

Ingeborg

Jeg setter stor pris på at du deler!

5 Comments

Add Yours
  1. 5
    Børge

    Du er kjempeflink, jenta mi <3 Utrolig stolt av hva du har fått til allerede, og det blir en spennende tid framover 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *