Del 1: tips til deg som sliter med å komme deg på trening

Har du lenge gått og kjent på at du burde begynne å trene, men finner liksom aldri helt motivasjonen til å faktisk sette i gang? Jeg tipper at det irriterer deg litt også? Alle andre får det jo til, og så videre…

NEI, alle andre får det ikke til! Det finnes tusenvis av andre som har det på akkurat samme måte som deg, og nettopp derfor har jeg lyst til å gjøre en ting klart for deg i dag.

Om du skal utsette treningen til den dagen du våkner opp og kjenner deg supermotivert, så må jeg bare si lykke til. Den dagen kommer mest sannsynlig ikke. Motivasjon kommer og går, og er derfor aldri noe vi kan belage oss på for å få noe gjennomført. 

Selv er jeg inne i en ganske så hektisk periode nå, og det er i hvert fall et par måneder siden jeg kjente at jeg gledet meg skikkelig til å komme meg avgårde på trening. Allikevel ca 3-4 dager i uken blir det trening til tross for lite motivasjon. Grunnen til at jeg får det til og at ikke du gjør det, er IKKE fordi jeg er så forbaska flink, eller har en haug med viljestyrke, men jeg har gjort en viktig jobb for lenge siden som gjør at jeg kommer meg avgårde 80% av tilfellene, selv om det gjør skikkelig vondt i viljen innimellom.

Jeg har funnet ut HVORFOR det er viktig for meg å trene!

  • Jeg vet at kroppen min har veldig godt av det etter å ha sittet stille ved mac’en i flere timer å jobbet.
  • Jeg vil holde meg skadefri og frisk.
  • Jeg vil ha energi og tid til å gjøre akkurat det jeg vil.
  • Jeg er avhengig av å få daglig mestringsfølelse av noe, og det får jeg faktisk bare ved å komme meg over dørstokkmila. 
  • Jeg har tidligere behandlet kroppen min ekstremt dårlig, og erfart mye vondt i forhold til det. Som en takk til kroppen for at den holdt ut de tøffe årene, skulle det bare mangle at jeg sørger for å holde den sterk og sunn. 
  • Sist, men ikke minst så vil jeg selvsagt se bra ut naken, hvem vil ikke det? 

Nå er det din tur til å gjøre jobben! 

Hvorfor er det viktig for deg å trene? En av punktene regner jeg med vil være fordi du ønsker å se bedre ut. Det er helt innafor, men du er nødt til å grave dypere enn som så og komme opp med (minst) 5 grunner som handler om noe mer. Let’s go! 

1.)………………………………………………………………………………………………………………………

2.)……………………………………………………………………………………………………………………..

3.)……………………………………………………………………………………………………………………..

4.) ……………………………………………………………………………………………………………………

5.)……………………………………………………………………………………………………………………..

 Ingeborg <3

Jeg setter stor pris på at du deler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *