Første prototype av tightsen min er her!

Forrige uke fikk jeg pakken jeg har ventet på fra Istanbul. Endelig kom den første prototypen av tightsen jeg holder på å utvikle. Det var så nervepirrende å åpne den pakken, at du aner ikke! Haha, jeg måtte faktisk låse meg inne på badet å åpne den i fred og ro.

Jeg har flere ganger i denne prosessen blitt fortalt at jeg ikke kan forvente en prototype som er perfekt med en gang. Det er ganske vanlig å måtte justere et enkelt plagg mange, mange ganger før noe som helst kan produseres. Nettopp derfor hadde jeg ikke de store forventningene til den første prototypen, men hallelujah… den var jammen ikke langt unna slik jeg vil ha den! ?

I skrivende stund sitter jeg på toget til Skarnes for å møte samarbeidspartneren min. De er veldig dyktige, og har mye mer erfaring med dette enn meg. Input fra de er gull verdt rett og slett.

Mine tanker slik tightsen er nå er å justere litt på lengden på bena. Den er bittelitt for lang, og trenger litt mere hold-in rundt midjen. Med andre ord så er det litt som gjenstår.

Det er skummelt å si noe for sikkert, men om prosessen videre går som jeg håper, så kan det hende at tightsen er klar til lansering i slutten av mai. Det hadde vært kjempegøy!

Nå må jeg komme meg avgårde til neste tog. Vi snakkes!

Ingeborg <3

 

 

Jeg setter stor pris på at du deler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *