Det er slike øyeblikk som gjør alle søvnløse netter verdt det…

Endelig kom pakken jeg har ventet på!

I går fikk jeg den andre prototypen av tightsen jeg holder på å utvikle, og den var virkelig over all forventning. Herregud jeg ble så glad at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg!

Før jeg startet denne reisen hadde jeg liten formening om hvor lang tid det faktisk tar å utvikle et eneste produkt, så at dette har vært en liten tålmodighetsprøve for min del, kan man trygt si. Innerst inne vet jeg jo at det må bare ta den tiden det tar, og at det sjeldent er lurt å prøve å rushe noe, men fy søren så godt det føltes å ha et nesten ferdig produkt i hendene.

Prototypen jeg fikk er i størrelse m/l. Den må smales inn bittelitt rundt anklene, ellers er jeg veldig fornøyd. Neste steg i prosessen blir å sende fabrikken korrekte mål til de andre størrelsene som skal produseres, så meg jeg sette opp photoshoot sånn at jeg kan finpusse nettsiden med fine bilder.

Å få dette til har blitt ekstremt viktig for meg – dette er uten tvil min store passion! <3

Jeg har alltid drømt om skape noe eget som både jeg og andre kan ha glede av. Nøyaktig hva dette skulle være har tatt meg noen år å komme frem til, men jeg har lenge vært sikker på at det skulle være noe hvor jeg kunne få utløp for mine kreative sider og mitt øye for detaljer.

Jeg innrømmmer å ha hatt mange søvnløse netter det siste halve året og lommeboken har aaaaaldri vært så skrapa som den er nå, men dagen i går ga meg den påminnelsen jeg trengte på at det tross alt er verdt det.

Her har dere en liten sniktitt på prototypen og takkekortene jeg har laget 🙂

 

 

 

 

Jeg setter stor pris på at du deler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *