Ting tar tid!

Jeg får ofte spørsmål om hvordan det går med tights-prosjektet, så jeg tenkte det var greit med en liten oppdatering igjen: Det går stadig fremover, men ting tar tid!

Når du antar at noe vil ta fire uker, kan du banne på at det tar åtte i stedet. Når du tror at noe vil koste deg 3000,- kommer regningen i posten på 6000,-

Og sånn går nå dagene…Eller – i dag er en dag som passer den beskrivelsen, og det er det jeg må minne meg selv på. Det er kun «en sånn dag», og det er greit!

Å løse problemer gir alltid en utrolig god mestringsfølelse NÅR problemet er løst, men når du står midt oppi noe er det fort gjort å glemme at det skal være gøy.

Du fikk kanskje med deg forrige innlegg, hvor jeg var i ekstase over den andre prototypen som endelig hadde kommet. Den var som sagt over all forventning og trengte kun et par justeringer. Jeg tenkte vi kunne ta utgangspunktet i denne prototypen for å få laget de to andre størrelsene xs/s og s/m, men det viste seg å være noe mer omfattende og kostbart enn hva jeg var klar over.

Problemet var egentlig ikke så vanskelig å løse, men det vil koste meg noen tusenlapper og uker venting ekstra. Her og nå føles det litt kjipt, men jeg får bare ta det som en lærepenge. En av mange.

Heldigvis er det mye annet som har kommet på plass de siste ukene. Blant annet er innholdet på nettsiden så og si klart, og photoshoot’en er endelig booket. To herlige kunder av meg og ei god venninne har takket ja til å stille opp som modeller, og det blir helt topp!

Jentene jeg har hatt gleden av å jobbe med de siste årene har definitivt vært med på å inspirere meg til å realisere denne drømmen, så det føltes veldig viktig og riktig å la dem ta del i prosjektet. Tilbakemeldingene og evalueringene fra jenter og damer som handler treningstights er det som har gjort det som min viktigste målsetning å skape en merkevare du kan relatere deg til og å skape klær du kan føle deg fantastisk i, uansett form og størrelse! 

Jeg gleder meg til å dele noen bilder med dere!

Klem <3

 

 

 

Jeg setter stor pris på at du deler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *