Endelig er dagen her!

Da jeg tidlig i oktober 2016 bestemte for å gå for drømmen, å starte Beyond Feminine, hadde jeg aldri trodd at reisen skulle bli så lærerik, spennende, utfordrende og givende som den har vært…

Jeg hadde heller aldri forestilt meg at jeg skulle komme i kontakt med så mange hjelpsomme, dyktige, og gode mennesker.

Som gründer kan man til tider føle seg litt ensom og bære mange bekymringer. Da er det veldig godt å ha folk rundt seg som heier på deg, og gir deg et spark bak om det trengs. Jeg har trengt det flere ganger!

Spoler jeg tiden ca tre måneder tilbake fikk jeg for første gang i mitt liv erfare å ha en skrapa bankkonto. Det var definitivt en mindre kul periode, men jeg kom meg igjennom det.

Til nå har ikke Beyond Feminine vært annet enn utgifter – MEN jeg kan med hånden på hjertet si at det er 100% verdt det.

For meg er det ingenting i hele verden som kan måle seg med følelsen av å virkelig glede seg til å ta fatt på dagen, og få jobbe med noe du elsker og har troen på. Det gir en følelse av å være på vei mot noe større, og den følelsen elsker jeg!

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

På bursdagen min i forrige uke var Børge og jeg i Oslo for å levere tightsen til en god venn og tidligere kunde av Børge. På vei til leiligheten hennes fikk jeg øye på flere av syerske og stoff butikkene jeg var innom i helt i starten.

I noen sekunder fikk jeg skikkelig flashback, og så meg selv gå fra butikk til butikk uten å ha en nøyaktig plan, og uten å helt vite hvordan jeg skulle gå frem.

10 måneder senere satt jeg der med et ferdig produkt som ble om mulig enda bedre enn jeg hadde tenkt meg. Det var rett og slett et skikkelig emosjonelt øyeblikk!

I dag er jeg enda mer emosjonell, for Nettbutikken er åpen og det er nå mulig å forhåndsbestille tightsen Feminine Figure – Seamless Tights!

Jeg har gledet meg sånn til å kunne vise den til deg, og jeg er så spent på om du vil like den.

Tightsen er designet på en unik måte for å fremheve din feminine figur, og fikser de ulike bekymringer du tidligere har hatt med andre treningstights.

For lavt liv – gjennomsiktig – sklir ned – «cameltoe» – flat rumpe – for mye mønster – synlige cellulitter – for lite hold-in …

nettsiden kan du lese mer om hva som er unikt med tightsen. Skulle den falle i smak har jeg en liten gave til deg i dag 🙂

Bruk rabattkoden: ffst150 og du vil få 150,- i avslag.
Rabattkoden gjelder frem til 31.08.17.

Klem Ingeborg <3

 

 

 

 

 

Jeg setter stor pris på at du deler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *