Tusen takk for støtten!

For 2 uker siden lanserte jeg nettbutikken beyondfeminine.no og åpnet opp for forhåndssalg. Jeg var utrolig spent, men hadde virkelig ikke forventet å få inn så mange bestillinger.

Jeg må bare si tusen, tusen takk <3. Støtten jeg får fra dere betyr mer enn dere aner!

Som Børge påpeker nesten hver dag, så er jeg en typisk katastrofetenker (alltid forberedt på det verste), men det var faktisk unødvendig denne gangen.

Jeg har fått noen spørsmål angående tightsen, og selv om alt står på siden så vet jeg selv hvor lett det er å overse informasjon. Så her er svar på de vanligste spørsmålene:

Forventet leveringstid: Tightsen kan forhåndsbestilles ved å klikke her, og forventet leveringstid er 31.august. Den sendes ut med PostNord til ditt nærmeste utleveringssted så snart jeg har fått den på lager, og da tar det som regel bare 2-4 dager før du kan hente den!

Størrelse og passform: Tightsen kommer i størrelse XS/S, S/M, og M/L. Målet er å kunne tilby størrelse L/XL ved neste bestilling, men da jeg er helt i oppstartsfasen hadde jeg dessverre ikke mulighet til bestille opp mer enn 3 størrelser på første leveranse.

Om du ønsker litt ekstra hold-in og støtte, anbefaler jeg imidlertid å gå ned en størrelse i forhold til hva du vanligvis bruker i tights, da materialet er svært elastisk. Altså vil du som vanligvis er en L/XL sannsynligvis trives godt i en M/L.

Det er forøvrig minimal forskjell på lengde mellom de ulike størrelsene. 

Frakt: Jeg tilbyr gratis frakt på alle varer som leveres i Norge. Ved retur må du selv betale fraktkostnader.

Pris: ordinærpris 947,- men bruker du rabattkoden: ffst150 – får du 150,- avslag. Koden fylles inn når du går videre i handlekurven, der det står «Kupongkode». Rabattkoden gjelder frem til og med 28.august.

Jeg gleder meg masse til å se alle dere i tightsen og håper inderlig dere blir superfornøyd!

Ha en fortsatt fin torsdag 🙂

Klem Ingeborg <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg setter stor pris på at du deler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *