Sommerferien er over og tightsen er på lager!

Plutselig var sommerferien over…

For min del startet den vel egentlig aldri, men det har vært helt greit.

Jeg håper du har hatt en fin sommer, og kjenner deg klar for å ta fatt på høsten? 🙂

De siste ukene har det gått i ett her, og derfor har det vært litt stille fra meg. Det har vært mye nytt å sette seg inn i med tanke på nettbutikken, levering og fraktavtaler, regnskap, markedsføring, osv.

Tekniske oppgaver har gitt meg hetetokter opptil flere ganger (lol), så her har jeg vært nødt til å skjerpe meg, og faktisk tørre å spørre om hjelp.

Jeg er den typen som virkelig kvier meg for å ringe til kundeservice, i frykt for å virke helt idiot. Men alle har jo oppstartsvansker, dette ser jeg i min coaching også – jeg klarer nok bare ikke å bli oppfattet som nybegynner i noe på områder jeg selv ikke kan noe 🙂

Uansett… Som du kanskje husker så åpnet jeg opp for forhåndssalg av tightsen for litt over en måned siden, og det har virkelig gått over all forventning.

Jeg hadde aldri trodd at det skulle tikke inn så mange forhåndsbestillinger. Det er UTROLIG stas å se, men samtidig føles det nesten litt «skummelt» – for den skal jo leve opp til forventningene også. Jeg håper så inderlig at du som har bestilt blir skikkelig fornøyd!

I går fikk jeg hele lageret levert på døren, så dagen i dag har for det meste gått med til å pakke og sende ut alle bestillingene.

Så til de av dere som har bestilt: Pakken blir levert med PostNord til nærmeste utleveringssted Post i Butikk, og du kan forvente pakken levert innen 2-5 virkedager. Du blir varslet på mail eller mobil når pakken har ankommet 🙂

Nå som tightsen endelig er på lager er naturlig nok forhåndssalget over, men jeg forlenger rabattkoden; ffst150 noen dager til!

Rabattkoden; ffst150 gir 150,- i avslag, og fylles inn når du går videre i handlekurven, der det står «Kupongkode». 

Tightsen finner du; her ! 

Min bestis Silje Haube ser helt smashing ut i tightsen, spør du meg!

Nå kjenner jeg det er på tide å klappe igjen Mac´n for dagen og lage meg noe å spise.

Vi prates plutselig <3

Klem Ingeborg

Jeg setter stor pris på at du deler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *