Coaching

  • Drømmer du om at trening og sunt kosthold skal bli en naturlig del av hverdagen din, men sliter med å finne ut hvordan? 
  • Eller har du investert masse tid og krefter på hard trening, vært nøye med maten og «flink» på alle måter – men allikevel er du skuffet over resultatene du har å vise til? Da ville jeg lest videre!

 

De siste fire årene har jeg hatt gleden av å hjelpe flere hundre jenter med trening, kosthold og tankesett. Jentene som søker hjelp hos meg har ulike utgangspunkt, men felles for alle er et ønske om å bli en sterkere, strammere og tryggere utgave av seg selv.

Med kunnskap, forståelse og ulike verktøy til trening, kosthold og mental innstilling hjelper jeg jenter å oppnå denne drømmen!

Om du er lærevillig, positiv og klar til å gjøre det som kreves av deg for å oppnå varige resultater er du akkurat hva jeg ser etter.  Vil du være den neste jeg hjelper? 

NETTCOACHING (skreddersydd kostholdsplan og treningsprogram)

Slik fungerer det:

  • Før oppstart vil du få tilsendt et screeningskjema som må fylles ut slik at jeg får den informasjonen jeg trenger for å kunne tilrettelegge opplegget etter dine ønsker, mål og behov.
  • Deretter vil du 3-5 dager senere få tilsendt skreddersydd kostholdsplan, treningsprogram og ulike vaner du skal jobbe med fremover. Du vil få nøye beskrivelser på hvordan dette gjennomføres i praksis.
  • Hver uke ønsker jeg en tilbakemelding fra deg slik at jeg får fulgt deg opp skikkelig og gjort eventuelle justeringer underveis.
  • Du står fritt til å kontakte med når du vil. Jeg svarer deg så fort jeg kan mandag-fredag 09.00-15.00.
  • Coaching perioden strekker seg over 4 uker hvor jeg fungerer som din veileder og støtte. Er det behov for en lengre coachingperiode finner vi en løsning som passer for deg.

Pris: 2000,- (kun kosthold 1500,-) 

 

Nysgjerrig på hva andre synes om oppfølging hos meg? 

Les omtaler her..

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille coaching? Send meg en epost, og fortell meg hva du ønsker hjelp med. Gleder meg til å høre fra deg!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding